Nyår i sol och snö

Nu när det är dags att åka hem är det nog hög tid att summera de senaste dagarna. Sitter på flygplatsen och skriver detta i väntan på att få gå på planet. Efter de första dagarnas regn har vi haft sol i stort sett hela tiden. Vi hittade ett bra ställe att hyra solstolar på redan första soldagen och sedan gick vi tillbaka till samma ställe de efterföljande dagarna. Sista dagen skrattade inkastaren åt oss när vi kom nedramlande på stranden vid 12-tiden, pekade på klockan och tyckte “Same time every day?” Tydligen har vi betalat ett överpris när vi glatt betalat 50 DM för två solstolar (grannarna betalade 40) men det har varit så skönt att värma upp sin frusna själ att det varit värt det. De senaste dagarna har varit sig rätt lika. Vakna, äta lång frukost, lägga sig och läsa i solen på stranden, äta nått lätt på vägen hem, vila ett tag på hotellrummet och sedan gå ut och äta middag. Eftersom det är charter fanns det naturligtvis massor med utflykter att åka på, både arrangerade av Ving av andra tourguider, men det har vi struntat högakterligen i. Att inte behöva stressa runt på semestern är en lyx som jag sällan har unnat mig. I bussen till flygplatsen fick vi veta att vädret i Stockholm kommer bjuda på -10C och molnigt. Jag känner inte att just det är så lockande men jag känner mig klar att lämna Agadir nu. Stan är inte tillräckligt stor för att man ska vilja vara här mer än en vecka.

Jonna

Mattias

Mattias

This entry was posted in Travel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.