Guldpirat

Det är ofta jag blir upprörd över olika saker. Ofta knyter jag näven i fickan på traditionellt svenskt vis. Ibland skriver jag kanske något om det på Facebook, eller här på bloggen. Nu blev jag seriöst upprörd över att Rättighetsaliansen (som förut hette antipiratbyrån) hotar ett politiskt parti med rättegång för att de agerar internetoperatör och helt lagligt levererar internetaccess till Piratebay. Detta är ingenting annat än utpressning och är en metod som upphovsrättsmaffian ofta använder sig av. Det ger också direkta effekter för de som är aktiva i partiet. Nu kände jag att jag ville göra någonting mer än bara skriva någonting om det på internet. Därför bestämde jag mig för att bli månadsgivare till Piratpartiet för att de ska få bättre möjligheter att försvara sig i en eventuell rättegång. Att bli det är så enkelt som att man överför den summa man vill ge dem till deras bankgiro eller SEB-konto. Se http://www.piratpartiet.se/aktivera/bli-guldpirat/ för mer info.

This entry was posted in Computers. Bookmark the permalink.

Comments are closed.