Kolmården

Jag var på Vildmarkshotellet i Kolmården med jobbet nu i veckan. I samband med det fick vi gå in i parken och hälsa på vargarna som bor där. Det var hur häftigt som hellst. Jag hade naturligtvis kameran med mig och fick till ett par riktigt bra bilder.

Mattias, pussad av varg

Jag fick mig nästan en puss här, och vid andra tillfällen blev jag ordentligt tvättad i ansiktet av vargarna.

Varg som vilar

Detta var en av vargarna med lägst rang som låg lite avsides medans vi umgicks med de andra vargarna. Jag gillar hur bilden fångar känslan att detta är en varg som är lite ledsen att han tvingas ligga vid sidan av medans de andra har kul och umgås med oss.

Innan vi skulle åka hem passade jag, mea, eskil och abo på att gå på Tropicariet i Kolmården också. Där fick vi se en massa olika djur. Däribland apor, spindlar, grodor, hajar, pirajor, krokodiler och en hel hög andra. Nedan är några av bilderna jag tog där.

Nyfiken apa

De hade en massa små apor där, och de flesta av dem var nog lika nyfikna på oss som vi var på dem. Jag lyckades fånga ett par på bild men det här var nog den bästa bilden jag fick.

Orm

Ormar är ganska svåra att fånga på bild och jag var tvungen att använda linser med kort skärpedjup. På grund av det ser man bara ormens huvud någorlunda skarpt.
Fisken nedan är t.ex. mycket smalare och ryms inom skärpedjupet.

Detta var bara några av de bilder jag tog. Fler bilder finns i mitt fotoalbum på http://photo.amnefe.lt/gallery2/v/2006/November/Kolmarden/

This entry was posted in Photos. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kolmården