Another beautiful day

När jag vaknade i morse hade jag en känsla av att det här skulle bli en riktigt bra dag, och det såg rätt bra ut utanför fönstret också. Nästan blå himmel. Bara lite moln som låg på typ 16-1700 meters höjd (vi åker normalt ovanför den höjden), så jag bestämmde mig för att ta kameran med mig. Det visade sig vara ett genidrag, för det känns som jag fått några riktigt bra bilder idag. Från början kunde vi inte åka längst upp på Grand Montets för att det blåste för mycket för att kabinen skulle kuna gå. Istället åkte vi runt lite i det övriga systemet och Julie hade filmkameran med sig. Hon filmade både när vi körde “short-turns” och carving-svängar. Efter lunch (i strålande solsken) fick vi i alla fall åka upp på toppen. Återigen på 3200 meter och den här gången hade jag kameran med mig. Ska se om jag kan posta lite bilder därifrån också.

Efter det åkte vi ett långt puderåk i nästan orört puder ner ifrån toppen. Så fantastiskt härligt, men äckligt jobbigt. Det verkligen brännde i benen efter bara ett litet tag och det höll bara i sig under hela åket. Men utsikten och omgivningen vägde upp det mesta. Sen på slutet satt vi och glassade i solen vid en servering i nån timme. Det tyckte jag vi gjorde oss förtjänta av 🙂

This entry was posted in Travel. Bookmark the permalink.

One Response to Another beautiful day